QuizNix 2021

QuizNix is een gezellige pub quiz die gehouden wordt in de Sittardse cafés Schtad Zitterd, De Limbourg, t Sjterfhoes, De Kup en de Gats. Deelnemers spelen in meerdere cafés en voeren daarnaast extra opdrachten uit om de QuizNix trofee te bemachtigen. Ook dit jaar gaat een deel van het inschrijfgeld naar Stichting Leergeld. Deze stelt geld beschikbaar voor scholieren die willen meedoen aan buitenschoolse activiteiten maar daar niet de financiële middelen voor hebben. Belangrijke bijdragen worden geleverd door sponsoren voor dit goede doel.

LET OP: De exacte datum voor QuizNix 2021 is vanwege de Corona maatregelen nog niet bekend.

Teams van 5 deelnemers kunnen zich inschrijven via QuizNixSittard@gmail.com. De kosten zijn € 90,- per team inclusief 20 consumptiebonnen en lekkere hapjes.

Uitreiking cheque Lionsclub Sittard-Geleen aan Stichting Leergeld

De aftrap van QuizNix 2020 is gedaan door een cheque van € 3.000,- te overhandigen aan Stichting Leergeld op zaterdag 30 november 2019 tijdens de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Groningen. Hiervan zijn twee mooie artikelen in de digitale versie van De Limburger verschenen en tevens in de gedrukte versie van deze krant.

Overhandigen cheque Lionsclub Sittard-Geleen aan stichting Leergeld tijdens Fortuna Sittard tegen FC Groningen

Sponsoren 2020

Sponsoren QuizNix 2020 Reclamebureau Magenta