QuizNix

QuizNix is de leukste en gezelligste pubquiz van Sittard en wijde omgeving, welke gehouden wordt in diverse Sittardse cafés (pubs) in de binnenstad van Sittard. Deelnemers spelen in meerdere pubs en voeren daarnaast extra opdrachten uit om de QuizNix trofee te bemachtigen.

Zo gauw de nieuwe datum voor QuizNix bekend is, zullen wij dit op de website en via de sociale media kenbaar maken.

QuizNix 2022

Na een geweldige editie en samenwerking met de Leo’s, ging een deel van het inschrijfgeld naar Stichting Leergeld en voor de Leo’s ging het geld naar Stichting Wensambulance Limburg. Deze stelt geld beschikbaar voor scholieren die willen meedoen aan buitenschoolse activiteiten maar daar niet de financiële middelen voor hebben. Belangrijke bijdragen worden geleverd door sponsoren voor dit goede doel.

Uitreiking cheque 2022 aan Stichting Leergeld

Uitreiking cheque 2022 aan Stichting Wensambulance Limburg

Impressie QuizNix 2022

Editie 2019

Uitreiking cheque Lionsclub Sittard-Geleen aan Stichting Leergeld

De aftrap van QuizNix 2020 is gedaan door een cheque van € 3.000,- te overhandigen aan Stichting Leergeld op zaterdag 30 november 2019 tijdens de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Groningen. Hiervan zijn twee mooie artikelen in de digitale versie van De Limburger verschenen en tevens in de gedrukte versie van deze krant.

Overhandigen cheque Lionsclub Sittard-Geleen aan stichting Leergeld tijdens Fortuna Sittard tegen FC Groningen